Skip to main content
Cursos

La veu expressiva. Del 4 al 8 d’abril 2022

By octubre 15, 2018març 10th, 2022No Comments

Com podem estar més presents física i vocalment? Com podem desenvolupar la nostra capacitat d’escolta cap a nosaltres mateixos i cap als altres? Què significa estar connectats? Com és la nostra veu autèntica? 

 

La Veu Expressiva  és un curs per a experimentar noves maneres de relacionar-nos amb la nostra veu. Mitjançant un treball de sensibilització i de connexió amb el nostre cos, el curs pretén ser un espai de recerca cap a una veu personal més autèntica i amb una major capacitat comunicativa. 

El treball serà fonamentalment pràctic. Hi haurà moments més grupals i d’altres individuals per a que cada participant puga experimentar i satisfer les seues necessitats específiques. El taller combinarà diferents ferramentes de dramatització, expressió corporal, improvisació i cant. No obstant, hi haurà un espai per a la reflexió, l’intercanvi de sensacions i l’anàlisi del treball. 

 

Dirigit a:
Qualsevol persona que, per raons artístiques, professionals o personals estiga interessada en aprofundir en el coneixement de la seua veu i de les seues possibilitats expressives. 

 

Continguts :

 • Consciència corporal. Sensorialitat. Percepció. 
 • Relaxació i desbloqueig de zones corporals que intervenen directament en l’emissió de la veu. 
 • Arrelament de la veu. 
 • La implicació del cos en l’emissió de la veu. 
 • Respiració. Consciència del procés respiratori. Ampliació de la capacitat pulmonar i dosificació de l’aire. 
 • Veu i moviment. 
 • Col·locació de la veu: diferents registres i qualitats. 
 • Ponts i límits de la veu. 
 • Expressió i comunicació. 
 • Escolta i reacció. 
 • La improvisació individual i grupal. 
 • Veu i creativitat. Veu i interpretació. 
 • Veu i emoció. 

 

QUAN: Del 4 al 8 d’abril 2022 (5 sessions)
Vesprades de dilluns a divendres de 17-21h

LLOC: Sala Flotant (C. Baró de Patraix, 5 baix)
PLACES: 8
PREU: 120 €

+ INFO I RESERVES: salaflotant@gmail.com / 655 420 877

 

Jesús Muñoz

Jesús Muñoz (València, 1976) és Llicenciat en Art Dramàtic per l’Escola Superior d´Art Dramàtic de València (ESAD). (1998-2002) i diplomat pel Centre Artistique International de la Voix Roy Hart (França), on ha treballat amb mestres com Rossignol Derek, David Goldworthy, Jonathan Hart, Laila Skowmand, Ian Maggilton, Carol Mendelsohn i Saule Ryan, entre d’altres.

 

És membre fundador de la companyia de teatre Pont Flotant, on desenrotlla activitats d’investigació pedagògica i creació escènica (dramatúrgia, direcció i interpretació). Ha treballat amb companyies com Bambalina Teatre Practicable, La Fura dels Baus, Arden, Teatres de la Generalitat Valenciana, Teatro de Marionetas La Estrella o Det Andet Teater (Dinamarca). Ha desenvolupat treballs de direcció i assistència dramatúrgica per a companyies valencianes com El Ball de Sant Vito, Teatro Abocaos, La Panda de Yolanda, Enámbar Danza, o Déu Cèntims (Mallorca) i Organik Datza (País Basc).

Des de l’any 2002 combina els seus treballs escènics amb la formació i la investigació. Professor de l’assignatura d’Entrenament Vocal a l’Escola de Cine i Teatre Off de València entre els anys 2010 i 2016;  professor i assessor del treball vocal de la JCEA (Jove Companyia d’Entrenament Actoral-Teatre de l’Abast) (2012-13); docent als mòduls d’Expressió Oral i de Creació Col·lectiva al Postgrau del Màster en Teatre Aplicat de la Universitat de València (2012 – fins l’actualitat); professor col·laborador de l’assignatura de veu a l’ESAC de València (2020-21)

 

A més a més, ha impartit cursos i tallers d’expressió vocal, d’entrenament actoral i de creació escènica en nombroses escoles i institucions dins i fora d’Espanya com la Universitat d’Alacant, la UPLA (Valparaíso, Xile), Universitat Carlos III de Madrid, CEFIRE, Las Naves de València, Escola Escalante per a Professionals (València), Obrador de la Sala Beckett de Barcelona, AAAPIB (Mallorca), Centre Artistique International Roy Hart (França), als centres culturals de l’AECID de països com Nicaragua i Hondures, o Centro de las Artes de San Luis Potosí, de Mèxic, entre d’altres.


  Accepte els termes, condicions i política de privacitat de la pàgina.