Skip to main content
Altres projectes

GIRA DEL DOCUMENTAL “AHIR/DEMÀ” 2020-21

By desembre 22, 2022gener 19th, 2023No Comments

GIRA DEL DOCUMENTAL “AHIR/DEMÀ” PER CENTRES EDUCATIUS I CENTRES CULTURALS

COL·LOQUI AMB ELS SEUS PROTAGONISTES. 2020-21

 

Tres anys després del taller de teatre al Centre de Recepció de Menors de Bunyol i del rodatge del documental Ahir/Demà, Pont Flotant porta el documental als centres Educatius de Secundària per a que alumnat i professorat d’ESO i Batxillerat puguen veure la pel·lícula amb alguns dels seus protagonistes i conèixer de primera mà el seu present, a través d’un col·loqui posterior amb ells.

EQUIP DEL DOCUMENTAL

Raúl Riebenbauer, periodista i director del documental, comparteix qüestions tècniques i artístiques del procés de rodatge i muntatge del documental, a més de les seues experiències personals durant el taller de teatre.

Isabel Millán, intèrpret.-mediadora i intèrpret judicial, protagonista del documental,  explica la situació legal d’aquests jóvens, de les seues dificultats i de les possibilitats reals de formar part de la nostra societat, a més de les seues experiències al llarg de la seua trajectòria personal i professional amb el col·lectiu de jóvens migrants.

Jesús Muñoz, membre de la cia. Pont Flotant i protagonista del documental,  dóna la visió de la companyia sobre l’ús del teatre i de l’art com a ferramenta de cohesió social, a més de compartir la seua experiència personal com a pedagog del taller de teatre al Centre de Recepció de Menors.

Ayoub Serboutti, Lahcen Erquoi, Abderrahim Erraouy, Mouad Ben Makroud i Medhi Boushamad. Aquests joves d’origen marroquí, protagonistes del documental i en l’actualitat ja majors d’edat, comparteixen amb els assistents les raons per les quals van decidir viatjar a Espanya en unes condicions tan arriscades; les dificultats que van trobar en arribar al nostre país; el contacte amb les seues famílies i amics durant tot aquest temps; com han sigut aquests 3 anys des que van arribar i quina és la seua situació actual a nivell personal, legal, professional i econòmica, entre d’altres qüestions.

Equip formatiu per a la preparació i elaboració dels continguts  dels col·loquis: Jesús Muñoz i Pau Pons (Pont Flotant)

Intèrpret-mediadora: Isabel Millán

Projecte d’Especial Interés Subvencionat per:

Producció i coordinació amb centres educatius:

BLOG DEL PROJECTE