Skip to main content
Altres projectes

EL VEÍ DEL COSTAT 2023

By juliol 19, 2023setembre 22nd, 2023No Comments

EL VEÍ DEL COSTAT. Una peça col ·lectiva feta per veïnes i veïns de Sueca que reflexiona al voltant de la identitat, de la cultura i de les relaciones humanes.

33 Mostra Internacional de Mim a Sueca.

 

Qui és el veí del costat? Com li diuen a eixa persona de la que ens separa tan sols una paret, uns pisos, un carrer o una plaça? Quina música escolta? Li agrada ballar? Saps on va nàixer? I com és el veí de l’altra punta del poble? Potser no vos heu creuat mai pel carrer? Com és el veí del poble o el de la ciutat del costat? I el veí del l’Europa del nord? Quina llengua parla? Com és  el de l’Europa de l’Est o de l’Oest? I el veí del Sud? Com és el veí de l’altre hemisferi?

Durant uns mesos, veïnes i veïns de Sueca han compartit un espai i un temps per a conèixer-se, aprendre els uns dels altres i elaborar conjuntament aquesta peça col·lectiva que reflexiona al voltant de la identitat, de la cultura i de les relaciones humanes.

Dramatúrgia i direcció: Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons (Pont Flotant)

Coordinació pedagògica: Jesús Muñoz

Col·laboració en docència i creació: Quique Bataller, Irina Bilalovic i Dácil Mateo (Professorat en pràctiques del Màster de Teatre Aplicat de la Universitat de València.)

TASOC CEAR: Andrea Benavent

Interpretació i creació: Mohamed di Afgan, Cristina Castelló, Anouar Cherdoud, Mousa Dembele, Issa Diouf, Claudi Ferrer, Aquimar González, Sofia  Gràcia, Joana Gómez, Javier Guerra, Oleksi Horbenko, Dmytro Horbenko, Pape Malick, Alba Navarro, Serigne Fallou, Ania Orlovska, Inma Ortells, Carmen Matoses, Liudmyla Polunets, Tania Samchuck, Clàudia Serra, Erleny Maritza Valencia, Dasha Volodski, Anton Slabunov. Aitana Tomàs Escrivà.

Coordinació tècnica i disseny d’il·luminació: Javi Vega

Regidoria i producció executiva: Yolanda García

Producció: Festival MIM.

Amb la col·laboració de: CEAR de Sueca.

Col·labora:

Una producció de: