Funcions:  dc 13 (20:30h); dj 14, dv 15 i ds 16 (20h), dg 17 (18:30h)
Lloc: Els Porxets, Sueca
Una producció de: Festival Internacional MIM 

 

Sinopsi

Qui és el veí del costat? Com li diuen a eixa persona de la que ens separa tan sols una paret, uns pisos, un carrer o una plaça? Quina música escolta? Li agrada ballar? Saps on va nàixer? I com és el veí de l’altra punta del poble? Potser no vos heu creuat mai pel carrer? Com és el veí del poble o el de la ciutat del costat? I el veí del l’Europa del nord? Quina llengua parla? Com és  el de l’Europa de l’Est o de l’Oest? I el veí del Sud? Com és el veí de l’altre hemisferi?

EL VEÍ DEL COSTAT és la conclusió escènica d’un taller de creació col·lectiva, organitzat pel Festival MIM CEAR en col·laboració amb el CEAR de Sueca. Durant uns mesos, veïnes i veïns de Sueca han compartit un espai i un temps per a conèixer-se, aprendre els uns dels altres i elaborar conjuntament aquesta peça col·lectiva que reflexiona al voltant de la identitat, de la cultura i de les relaciones humanes.

 

Dramatúrgia i direcció:

Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons (Pont Flotant)

 

Creació i interpretació:

Mohamed di Afgan, Cristina Castelló, Anouar Cherdoud, Mousa Dembele, Issa Diouf, Claudi Ferrer, Aquimar González, Sofia  Gràcia, Joana Gómez, Javier Guerra, Oleksi Horbenko, Dmytro Horbenko, Pape Malick, Alba Navarro, Serigne Fallou, Ania Orlovska, Inma Ortells, Carmen Matoses, Liudmyla Polunets, Tania Samchuck, Clàudia Serra, Erleny Maritza Valencia, Dasha Volodski, Anton Slabunov i Aitana Tomàs Escrivà.

Veure espectacle